Bazeni

Bilo da su u pitanju privatni bazeni, ili kompletni akva parkovi, mi posedujemo znanje, tehnologiju i ljude da ispunimo sve vaše želje.

GAS-OIL je krenuo ambiciozno na podrucju gradjevinarstva, konkretno izgradnje akva parkova i bazena, za pocetak sa izgradnjom akva parka u Sokobanji, a zatim sa rekonstrukcijom gradskog bazena u Knjazevcu. Usledila je izgradnja akva parka Čair u Nisu. Oba akva parka su reprezentativna vec sama po sebi, pored toga jasno odrazavaju poslovnu filozofiju firme GAS-OIL, koji izgradnji bazena ne pristupa samo strogo tehnicki vec sveobuhvatno i inovativno.

Kod izgradnje akva parka Podina u Sokobanji se sve vec vidi, dovoljno je da ga obiđete i osetite ugodnost i estetsko zadovoljstvo. Na prvom objektu se videlo šta umemo i možemo. Iskustva sa već izgrađeinog akva parka u Sokobanji smo preneli u Knjaževac i Niš sa stalnim usavršavanjem znanja i praćenjem inovacija na polju izgradnje bazena.

Pored toga sto je GAS-OIL izgradio tri gradska bazena u Sokobanji, Knjaževcu i Nišu, izgradili smo jos dosta privatnih bazena manjih dimenzija ali za nas ne manje važnosti. Pri izgradnji svakog bazena GAS-OIL posebnu pažnju posvećuje mašinskim i elektro instalacijama, uz aktivno učešće u projektu pokušavamo da racionalizujemo ugrađena postrojenja i opremu. Firma GAS-OIL je sertifikovana od ovlašćenog tela i poseduje standarde:

Sertifikat SPRS ISO 9001:2008

Sertifikat SPRS ISO 14001:2005

Sertifikat SPRS OHSAS 18001:2008